Главоболието е постоянен спътник на работещите в офис Хората, които

...
 
Главоболието е постоянен спътник на работещите в офис Хората, които
Коментари Харесай

Хващаме плексит и пневмонии от климатика

  Главоболието е непрекъснат сателит на работещите в офис
Хората, които работят в офис, считат, че са застраховани против трудови злополуки. Те обаче са застрашени от редица болести, които настъпват незабелязано и стават ясни едвам откакто се развият.

Първият симптом, че е време служителят да промени стандарта и заседналия метод на живот, са насъбраните килограми допълнително. Това е сигурен белег, че сте се обездвижили, по тази причина предприемете ограничения, преди наднорменото тегло да ви е изиграло неприятен номер. Ако нямате опция да ходите на фитнес или да плувате след работа, изкачвайте планината или тичайте в парка най-малко през почивните дни. Имате ли опция да оставите автомобила най-малко един ден в седмицата, направете го, а когато сте с него, пробвайте да го паркирате колкото е допустимо по-далече от офиса, с цел да си осигурите няколко крачки здраве допълнително. Както и да протича денят ви, не забравяйте, че към 2-3 часа разходка усъвършенстват всички органи и системи, балансират кръвното и очното налягане. Едно от рисковите болесттите, които пораждат като разследване от непотребните килограми и неналичието на задоволително придвижване, е тромбозата. Тя се показва в тромби, които се образуват в съдовете на краката. Те могат да се образуват даже и в белите дробове (пулмонална емболия), както и варикоза. Постоянният сателит на офис служителя е главоболието. Изкуственото осветяване и прегърбената стойка са изцяло задоволителни за появяването на мигрена. Ситуацията се утежнява и от непрекъснатото звънене на телефони. При сходен проблем ще помогне масажът в региона на слепоочията. Мигрената може да се лекува и с разнообразни препарати, които се оферират в аптеките.

Климатикът, колкото и да прави приятна атмосферата в студа извън, е причина за тежки пневмонии, настинки и алергии, както и за суха и изтощена кожа. Освен това, той е чудесно средство за преместване на грипните вируси. Има няколко златни правила, които потребителят би трябвало да съблюдава, тъй че уредът да му носи комфорт, а не заболявания. Рязката промяна на градусите на открито и вътре в помещението е стрес за организма. Независимо от минусовите температури на час и половина – два го спирайте и проветрявайте помещението. Преди началото на всеки сезон сменяйте филтрите на климатика. Безсънието или сънливостта не са в следствие единствено на купони, само че и на липса на пресен въздух или изтощеност. Човешкият организъм се нуждае приблизително от 7-8 часа сън. Опитвайте се да си лягате по-рано. Ако това не оказва помощ, обърнете внимание на средата, в която спите – хъркането, разнообразни външни шумове може в действителност да са повода за вашия разтревожен и прекомерно лек сън. В такива случаи е добре да наблегнете на витамините и свежите плодове. Вечерята не трябва да е тежка и след 19 часа. Една лека разходка по здрач ще докара по-бързо съня. Ако обаче и тя не помогне, то безусловно потърсете лекарска помощ.

Виж всички публикации от Силвия Николова-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР